За да получите безплатна доставка, поръчката ви трябва да е на стойност 150.00 лв или по-висока сума.Поръчката да е до офис на куриерската фирма

За поръчки под 150.00 лв се плаща сума за доствака според тарифата на куриера.

РЕКЛАМАЦИЯ:
1. Клиент, поръчал стока, може да откаже получаването й в случай, че доставената стока явно не съответства на поръчаната  и това може да се установи чрез обикновен преглед на стоката.


2. Когато е налице несъответствие между поръчаната и доставена стока, което е било невъзможно да бъде установено в момента на доставката, клиентът е длъжен до края на деня, в който получава играчките, да уведоми доставчика в писмен вид на alex2003@abv.bg или по телефона на 0886859007 .В такъв случай стоката се подменя, като куриерските разходите по подмяната са за сметка на доставчика!

Клиентът е длъжен в рамките на деня, в който получава пратката да прегледа обстойно получената стока и в случай на несъответствие да уведоми доставчика чрез имейл / ползвайте формата за "Контакти"/ , на alex2003@abv.bg  или чрез обаждане по телефона на 0886859007

След изтичане на гореупоменатия срок от получаването на стоката, рекламации за несъответствие не се приемат !!!

Продавачът не поема отговорност за играчки,заредени с неправилни батерий или им подадено неправилно захранване.

 

3. Рекламация при счупвания и увреждания при транспорта.

Всички пратки изпращани от Хай клуб  са с право на преглед преди заплащане.

Всички пратки изпращани от Хай клуб са застраховани.  За завеждането на застрахователна щета е необходим протокол от куриера.

В случай на получаване на пратката с повреда (разкъсана опаковка, смачкани или счупени играчки) е необходимо клиентът да удостовери това в товарителницата. Също така е необходимо да се състави протокол от куриера, с който се установява състоянието на пратката. При получаването на пратка с повредена опаковка или повредена стока, клиентът има право да откаже приемането на пратката.

В случай, че клиентът приеме пратката въпреки установените повреди и не състави протокол заедно с куриера, рекламацията може да се счете за недействителна!

 

Закупена стока може да бъде върната в 14 дневен срок от получаването й при условие, че:

 - Не е използвана.

-Не е играно с играчката,не е изтървана,не е мокрена

- Търговският й вид не е нарушен и е в оригиналната си опаковка.

 - Пратката е опакована в плик или хартия.

 - Към пратката е приложен касовият бон от покупката,  издаден от Хай клуб

 

Бележки от плащания на наложен платеж при получаването на стоките от куриер или от офис на куриер, не са платежни документи на Хай клуб и не подлежат на сторниране.

 - Куриерската такса е предварително платена от клиента.

 - Пратките са изпратени с опция Преглед!