ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ на сайта haiclub.bg 
 
ПРЕДМЕТ
Настоящият документ представлява общите условия или условията на ползване на haiclub.bg, които уреждат правилата за използването, включително сключването на за покупко-продажба с този електронен магазин
ДАННИ ЗА ПРОДАВАЧА
ФИРМА ИМЕ ЕООД е дружество със седалище България, ФИРМА АДРЕС РЕГ, адрес за корепонденция ФИРМА АДРЕС КОРЕСПОНД, ЕИК ************. ФИРМА ИМЕ ЕООД администрира сайта и електронния магазин haiclub.bg ФИРМА ИМЕ ЕООД щe бъде наричано за краткост по-долу haiclub.bg
Можете да се свържете с нас на телефон 0879 029-000  или на и-мейл адрес info@haiclub.bg

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН

Разглеждането на елктронния магазин haiclub.bg е напълно свободно и достъпно от всички точки на света.
Всички посочени на сайта цени са в лева с включен ДДС.


ВСИЧКИ НАШИ СТОКИ СА ЧИСТО НОВИ, НЕРАЗОПАКОВАНИ ВЪВ ФАБРИЧНА ОПАКОВКА!

!!! Цените са без коментар, в български лева и с включено ДДС!

!!! Работим  с куриерска фирма ЕКОНТ  и СПИДИ!

 При поръчка напишете съобщение за адрес на доставка, 2 имена и телефонен номер,или на Viber или със СМС .

 Изпращаме по еконт и спиди.

Телефон за бърза поръчка 

0886859007

0888141193

 За повече подобни продукти, посетете и сайтани:

haiclub.olx.bg,

haiclub.bg

 Цените във физическите магазини, могат да се различават от тези в онлайн магазина. Не всеки продукт, наличен в онлайн магазините, може да бъде достъпен за закупуване във физическите магазини. За повече информация използвайте нашите контакти.

Всички оферти, намаления и промоции важат за онлайн поръчки подадени през сайта!


Поръчката се извършва посредством бутона „В кошницата”,при наличие на тъкава, може да направите поръчка със и без регистрация. Потвърждавате данните и адреса си за доставка, предоставяте актуален телефон за контакт. Поръчката Ви е приета и следва да бъде обработена в най-кратък срок. Доставката се извършва с куриер, като Вие определяте дали да бъде офис-офис или офис-врата. Стойността на покупката се равнява на цената на артикулите + куриерската услуга (4 лв до офис на еконт, 6 лв до адрес). 

Всички наши артикули се доставят по Ваша заявка, специално за Вас. Те се заявяват и поръчват от Великобритания. Ако случайно след подаване на заявката Ви получим информация, че желаният артикул е изчерпан, то Вие ще бъдете уведомени в рамките на 48 ч. за изчерпаното количество. Ще Ви бъде изпратено и писмо с предлагани сходни артикули, за да улесним евентуален втори избор. Стремим се да не попадаме в такава ситуация, затова заявките се подават незабавно след постъпването им при нас. Подобни случаи са рядкост, но наш стремеж е намирането на бързо и удобно решение на така възникнала ситуация.

Според Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП) имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14  дни от получаване на стоката в случай , че те не са използвани освен за проба (функционалност на стоката, съвпадане на размер), не е увредена целостта на опаковката им и е запазен търговския вид (всички етикети, стикери и т.н. трябва да са на стоката)
Стойността на транспортните разходи за доставка, НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ в цената на стоките.
Доставката се извършва от фирма Еконт. 

След избиране на желаните от Вас артикул или артикули, направете поръчка през системата ни. Може да очаквате избраните продукти в рамките на 5-7 работни дни! Системата ни автоматично ще Ви изпрати електронно писмо с подробности за поръчаните артикули. Така лесно може да запазите история за предходни поръчки, както и да се свържете с нас като отговорите на писмото. Веднъж получили Вашата поръчка, очаквайте да Ви се обадим за окончателно потвърждение.
При подготвяне на поръчката ще видите точно дължимите суми за доставка и списък с желаните артикули. Цените са крайни и с включен ДДС. Съгласно чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена. Начинът за доставка, който ние предлагаме, е с куриерска фирма Еконт.

От българска страна поръчките се обработват от ФИРМА ИМЕ ЕООД 

Условията за плащане с карта
1.    Приемаме плащане със следните видове карти: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY.
2.    Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode. 
3.    Максималната сума за трансакция е 10 000 лева.
4.    Трансакционната валута при плащане с карта е Български лев (ЛВ).  Ако на сайта има и цени в други валути, освен Български лев, те са само за информативни цели и могат да не са съвсем еднакви с начислената по вашата карта сума в същата валута.  
5.    При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.

При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.

За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:
-    Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка
-    Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)
-    В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.

В процес на покупка събраните данни от нас са имена телефон и адрес за доставка, които се използват само с цел доставка на постъпилите поръчки.
При плащане с карта достъп до картовите и автентикационните данни имат само обслужващата ни банка (ОББ) ние като търговец нямаме достъп до тези данни.

Моля, обърнете внимание, че общите суми на направени поръчка се закръглят до цяло число. Ако цялостната стойност на поръчката ви завършва на 5 или повече след десетичната запетая, дължимата сума ще се приравни към следващото цяло число. Например, ако продуктите в кошницата, отстъпките и стойността на доставката са равни на 99,5 лв., реалната сума за плащане би била 100 лв.

Можете да се свържете с нас по всяко време. 
Използвайте раздела "Контакти" за връзка с нас.