Код на продукта: Алкохолни маркери /Двустранни алкохолни маркери
Наличност: В наличност
14.90лв.

Количество:

Алкохолни маркери /Двустранни алкохолни маркери

-48 броя маркери - 14,90лв

-60 броя маркери - 19.90 лв

-80 броя маркери - 23.90 лв

За поръчка на Viber 0886859007

Хит в цял свят.Оцветяваш три пъти по-бързо,като професионалист.

Това са иновативни големи комплекти от двувърхи маркери, които са снабдени с удобен калъф за тяхното съхранение. Те могат да се използват от всеки, като предлагат голям набор от цветове и съчетават в себе си възможност за голяма употреба. Снабдете се с новия комплект в избор от 48 , 60 или 80 броя маркери в удобна кутия за тяхното съхранение. 

Комплекта с маркери предлага голямо разнообразие от цветове, така че не са ви необходими повече за да направите своята картина страхотна. Тези маркери са двулицеви, като от едната си страна са с дебел писец, а от другата с тънък, това дава възможност за рисуване, подчертаване с тех и оцветяване. Освен това с тях можете и да скицираме, пишете и други. Цветовете им са насини, силни и не избледняват, те са с живи цветове. А благодарение на тяхната алкохолна основа те са защитени и от изсъхване. Цветовете им се сливат много лесно, което позволява да ги съчетавате, без проблем. Те се използват успешно в рекламата, в училище, в калиграфията и за илюстрации. Маркерите са подходящи и за деца, като това им помага да научат цветовете от малки по много интересен и вълнуващ начин. С тяхна помощ, можете да ги научите да рисуват, да пишат, да оцветяват. Това развива тяхния интерес, концентрация и креативност, те започват да се интересуват и да искат сами да изобретят следващата си красива рисунка. Подходящи за момичета и момчета. Маркерите са снабдени с голям калъф, тип кутия за съхранение с капак, което ги прави лесни за съхранение. Сега вече няма да се разпиляват на всички страни, а ще бъдат съхранени винаги на мястото си. А по време на пътуване, знаете че няма да се разпилеят в багажа ви и да се отворят. 

Комплект от маркери с двойни страни. Маркерите са с дебела външна основа, голямо разнообразие от цветове, като капачките им са цветно маркирани, което позволява лесно организиране при подреждането им. От коя страна те са с алкохолно мастило, което ги прави наситени и плътни. Снабдени с голям черен калъф за съхранение от плат, който има капак с цип за закопчаване.

Двустранни маркери

Брой: 48 броя, 60 броя, 80 броя; 

Калъф за съхранение с капак;

Материал на калъфа: Плат; 

Цвят на калъфа: Черен;

Капачките им са цветно маркирани;

Подходящи за деца; 

Развиват интереса, креативността, любопитството; 

Подходящи за момичета и момчета; 

Лесни за използване; 

Наситени и дълготрайни цветове; 

Алкохолна основа; 

Живи цветове; 

Цветовете могат да се смесват; 

Не се разтичат; 

Лесни за съхранение и по време на път;

Лесни за организиране.

Какво има в кутията?:

1бр: Комплект от цветни двулицеви маркери с кутия(калъф)за съхранение;

За поръчки на Viber или СМС на тел.0886859007  или 0888141193

Алкохолни маркери /Двустранни алкохолни маркери